Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВЩе изчакаме ГЕРБ да видим какво

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВЩе изчакаме ГЕРБ да видим какво
Коментари Харесай

Манолова: Разговори за коалиция с Трифонов и ДБ ще се водят пред очите на хората в присъствието на медиите

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Ще изчакаме ГЕРБ да забележим какво ще създадат след връчването на мандат за сформиране на държавно управление. Народът им отреди първо място, само че сякаш няма на какво да се радват, тъй като до момевнта тнито една парламентарнан партия не е декларирала, че е подготвена да поддържа техен кабинет. В момента ГЕРБ са токсични и всички партии се държат на разстояние от тях.

Това разяснява Мая Манолова в ефира на бТВ.

Разговорите с " ИТН " и Демократична България ще се водят транспарантно и пред очите на хората. След като досега няма нищо оповестено, значи няма никакви диалози все още. Разговаряме с техни представители в Народното събрание, защото господин Трифонов е под карантина, възвръща се от коронавирус, уточни тя.

Ние сме говорили и с Демократична България и Трифонов за целите, които ще пазиме в Народното събрание. Но диалози за коалиция не са водени. Именно такива диалози ще станат с представители на медиите пред очите на всички хора, утвери Манолова. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР